Atelier van Boom                 Info@ateliervanboom.nl                         06 45 682 608

 Boom    Over Marieke      Foto’s     ContactOver_Marieke.htmlFoto_album/Foto_album.htmlContact.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3

Boom ziet, luistert, hoort, verzint, bedenkt en maakt samen met jou de mooiste dingen. De lessen op het gebied van beeldende vorming zijn speciaal ontwikkeld om het jonge individu het creatieve talent in zichzelf te laten ontdekken!

Bij boom vind je inspirerende opdrachten, verhalen,  stapels papier, muziek, een groot bos, mooie muiltjes en verkleedkleren!
Allemaal bedoeld om kinderen kennis te laten maken met hun eigen-wijze, unieke talent en om wat ze zien, denken en voelen te leren verbeelden.

Boom geeft je het vertrouwen om helemaal zelf de mooiste dingen op papier te toveren. Met een groep van maximaal 7 kinderen is er alle tijd voor het individu en zijn of haar creatieve ontwikkeling. 

Boom is sinds april dit voorjaar verhuist van het mooie Landgoed tussen de bomen. Het ‘Boom atelier’ wacht nu in dozen en koffers tot we op een nieuwe bijzondere plek de deur opnieuw kunnen openen. Tot die tijd, kijk & luister ik uit naar waar ik deze kan vinden. Weet u een plek, of een andere gelegenheid waar Boom en ik van betekenis kunnen zijn. nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen.info@ateliervanboom.nl  of 0645682608

Droomt u nog graag eventjes met ons weg op Landgoed Haanwijk? Zeven juni organiseren De Kooktuin & Atelier van Boom wederom Hotel de botel! De familieactiviteit! Alle informatie vindt u op www.dekooktuin.com. Of laat een berichtje achter op de website, dan ontvangt u alle informatie per mail.